Crazy X-Stitcher Etc

September 27, 2011

Open Net 4-6pm

Filed under: House — xstitcherzo @ 9:57 am

They are coming to the house and see how it goes. More later, TTFN

Advertisements

Tandas Bluez – Malay Language (ML) – 2011-09-27

Filed under: Rants — xstitcherzo @ 9:55 am

Tadi pergi ke bilik air, saja lah kan nak jalan-jalan and decided…ok I am going to the toilet. Roger Rabbit kat dalam dan kedua-dua tandas wanita tertutup. Seperti biasa kan..ramai wanita tapi tandas dua…macam *beep* *beep*.

I teriak, ‘Siapa kat dalam, keluar! Keluar!’. Few minutes later, suar pun kluar dengan muak bonyong dia. Tak basuh tangan dan terus keluar. So RR masuk and I tunggu. 1 min later, Ninja turle pun keluar. Dia tanya, sebelah tadi siapa, Nenek Sihir ke…I cakap si Suar tu lah…muka masam macam laki mati. Ninja Turtle ketawa.

So bodz kan. Suka duduk dalam toilet. Kalau 10 cubicles tak apalah.. bodz nye binatang.

Create a free website or blog at WordPress.com.