Crazy X-Stitcher Etc

September 27, 2011

Tandas Bluez – Malay Language (ML) – 2011-09-27

Filed under: Rants — xstitcherzo @ 9:55 am

Tadi pergi ke bilik air, saja lah kan nak jalan-jalan and decided…ok I am going to the toilet. Roger Rabbit kat dalam dan kedua-dua tandas wanita tertutup. Seperti biasa kan..ramai wanita tapi tandas dua…macam *beep* *beep*.

I teriak, ‘Siapa kat dalam, keluar! Keluar!’. Few minutes later, suar pun kluar dengan muak bonyong dia. Tak basuh tangan dan terus keluar. So RR masuk and I tunggu. 1 min later, Ninja turle pun keluar. Dia tanya, sebelah tadi siapa, Nenek Sihir ke…I cakap si Suar tu lah…muka masam macam laki mati. Ninja Turtle ketawa.

So bodz kan. Suka duduk dalam toilet. Kalau 10 cubicles tak apalah.. bodz nye binatang.

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: